Kwaliteitszorg – Podotherapie van der Kaa B.V. – Tilburg

Podotherapie van der Kaa B.V.

Header afbeelding

Kwaliteitszorg

Kwaliteitskeurmerk

In januari 2019 heeft team Van der Kaa opnieuw het kwaliteitskeurmerk met een geweldig resultaat behaald namenlijk een 9,2.
Voor klantgerichtheid ontvingen wij een 10, voor hygiene een 9,9.

 

 

 

 

 

 

MVO Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

In 2019 heeft de praktijk het ISO 26000 certificaat gehaald van Maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Naast zonnepannelen , led verlicnting, post per fietskoerier en electrische autos schenkt podotherapie Van der Kaa ook veel aandacht aan de omgeving en het welzijn van de medewerkers.

We zijn bezig met een vooruitstrevend project om het afval wat de productie van steunzolen met zich meebrengt te recycelen. Het duurt nog even maar we houden u graag op de hoogte.

Zorgkaart Nederland

Wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te perfectioneren, daarom zijn wij bijzonder geïnteresseerd in uw mening en bieden wij u de mogelijkheid om ons bedrijf te beoordelen.
Uw beoordeling kunt u invullen via: Zorgkaart Nederland

Enquête

Wij stellen uw mening zeer op prijs en houden daarom ook regelmatig enquêtes.
Ook kunt u altijd uw mening geven op onze facebookpagina https://www.facebook.com/podotherapievanderkaa/

Wetenschappelijk onderzoek

Team podotherapie van der Kaa blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het voetenvakgebied en hecht veel waarde aan de kwaliteit van de therapie en de bijbehorende producten. Ook nemen wij deel aan projecten gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek (zie foto) en begeleiden podotherapie studenten met hun afstudeeronderzoeken.

Service

Ondanks dat in onze praktijk veel aandacht besteed wordt aan het totaalbeeld van uw klachten kunnen wij helaas geen garantie geven dat uw klachten zullen verdwijnen. Maar wij bieden u wel een oplossing.

De zolen zijn slechts een hulpmiddel bij uw totale therapie om u verder te helpen.
Buiten de controle na zes weken kunnen wij u een extra consult aanbieden om met u te bespreken wat u verder kunt doen ter verbetering van uw klachten. Wij adviseren u ook als er een andere aanvullende therapie nodig is.
Deze consulten zijn gratis tot drie maanden na het afleveren van de zolen.

De podoslippers en sandalen zijn bedoeld als aanvullende therapie ter vervanging van uw zolen om in de zomer toch comfortabel te kunnen lopen.
Het modieuze aspect vinden wij belangrijk, vandaar ook de vele modellen en kleurkeuzes. Maar omdat de slippers en sandalen met de hand gemaakt worden, kan het voorkomen dat er afwijkingen zijn in de afwerking.
Let wel dat slippers en sandalen geen bescherming bieden aan de voeten, dit kan bij mensen met neuropathie leiden tot risico’s met betrekking tot wonden.
Het dragen geschied op eigen risico.