Onderhoud – Podotherapie van der Kaa B.V. – Tilburg

Podotherapie van der Kaa B.V.

Header afbeelding

Onderhoud

Veel plezier met uw bijzondere Zlipper!

Deze podozlipper is gemaakt voor uw comfort, zodat tijdens het lopen uw voeten de nodige ondersteuning krijgen.

Heeft u binnen 6 weken hinder van het voetbed of de pasvorm, dan passen wij dit als service gratis aan. Mocht de lijm loslaten, dan wordt dit ook kosteloos voor u hersteld. Bij overige reparaties en het vernieuwen van het afdek na 6 weken zal een consult in rekening worden gebracht.
Bij intensief dragen slijt de onderzool van de slipper sneller, de onderzool is te vervangen.

Onderhoud: Het bovenleer kan onderhouden worden met schoenpoets. Voor nubuckleer raden wij transparant leervet aan.

Door het dragen van slippers is de kans op eeltvorming rond de hielen groter.

Let wel: Een podozlipper is niet bedoeld om mee te rennen, de kans bestaat dat u hierdoor struikelt, blessures oploopt of dat het teenkoordje scheurt. In de meeste gevallen zal een reparatie van de Podozlipper nog wel mogelijk zijn.

Een podozlipper geeft geen bescherming aan de voeten, de kans op letsel is daardoor groter. Het is voor mensen met een gevoelsstoornis dan ook niet aan te raden om open schoenen of slippers te dragen.

Het voetbed van de podozlipper is gemaakt van thermoplastisch materiaal, dit houdt in dat het niet tegen extreem hoge temperaturen kan. Laat uw slipper op warme zomerdagen niet de hele dag in de brandende zon of in een auto liggen. Ook te lang en te veel bij de verwarming plaatsen is niet raadzaam. Niet in de wasmachine.