Vacature Podotherapeut Tilburg – Podotherapie van der Kaa B.V. – Tilburg

Podotherapie van der Kaa B.V.

Header afbeelding

Vacature Podotherapeut Tilburg

Podotherapeut voor 24 tot 40 uur per week in Tilburg en omgeving.

Ben jij die enthousiaste proactieve podotherapeut met een passie voor het voeten vakgebied. Zoek je flexibiliteit en afwisseling in je werk. Ben je creatief en handig met de modernste apparatuur. Bedenk je patiëntgerichte oplossingen en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Wil jij je blijven ontwikkelen en verder groeien als podotherapeut. Dan hebben wij voor jou een uitdaging!

Wat bieden wij?

Werk en leven combineren
Wij zorgen dat jij de beste versie van jezelf kunt worden. We bieden als familiebedrijf een informele werkomgeving waar de collega’s zich ook als familie thuis voelen. Waar je eigen keuzes kunt maken en kunt leren van en sparren met collega’s.

Een hecht team
Je gaat werken binnen een hecht en enthousiast team. We lunchen gezamenlijk in onze mooie ruime lunchruimte of buiten aan de picknicktafel. We hebben regelmatig gezellige borrels, uitjes en jaarlijks een teamweekend.

Goed geregeld!
Werken bij Podotherapie van der Kaa betekent werken in een uitdagende functie en samen met ervaren maar ook nieuwe collega’s. En natuurlijk zitten onze arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling ook goed in elkaar.

Naast een marktconform salaris met reiskosten of middenklasse elektrische auto (MG, Peugeot 208) en secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij vooral belangrijk dat je een fijne werkplek hebt binnen een enthousiast team. Waar je jezelf thuis voelt en je jezelf kunt ontwikkelen onder deskundige begeleiding.

Je bent verantwoordelijk voor een eigen vestiging en werkt ook op de hoofdvestiging met de andere collega’s samen.

Heb je interesse in een gesprek? Reageer dan direct en stuur je motivatie met CV naar joseph@allesovervoeten.nl