Veiligheidsschoenen en gecertificeerde zolen – Podotherapie van der Kaa B.V. – Tilburg

Podotherapie van der Kaa B.V.

Header afbeelding

Veiligheidsschoenen en gecertificeerde zolen

Sinds 2013 is de regelgeving omtrent werkschoenen verscherpt en is het niet meer toegestaan om podotherapeutische zolen of andere zolen in uw gecertificeerde werkschoenen te dragen. Wanneer er een zool in uw werkschoen gelegd wordt vervalt het certificaat van veiligheid van uw schoen.

Gecertificeerde zolen

Door onze samenwerking met een gecertificeerde fabrikant kunnen wij er voor zorgen dat u toch zolen kunt dragen in uw veiligheidsschoenen. Door deze samenwerking kunnen wij podotherapeutische zolen leveren die in combinatie met de juiste werkschoen voldoen aan de veiligheidseisen volgens de EN ISO 20347:2011 norm en hebben daardoor een CE-certificaat.Hierdoor blijft uw veiligheid gegarandeerd en heeft u de juiste correctie en ondersteuning voor uw voeten.

Onze podotherapeuten kunnen in vele gevallen deze zolen ook nog aanpassen, zonder dat de certificering vervalt.

Veiligheidsschoen

Naast de juiste steun en correctie door een podotherapeutische zool is de pasvorm van de schoen belangrijk. Door directe samenwerking met de fabrikant kunnen er verschillende modellen veiligheidsschoenen aangemeten worden. Door de verschillende modellen kan er een schoen aangemeten worden die voldoet aan uw wensen. Bij het opmeten van de voet wordt er ook gekeken naar de juiste breedtemaat, zodat de pasvorm afgemeten is op uw voet.

Het resultaat

Een perfect passende schoen met een hoogdraagcomfort en de juiste correctie en ondersteunig doormiddel van een podotherapeutsische zool.

Indien u of uw werkgever meer informatie wil over deze nieuwe ontwikkeling dan kunt u mailen naar info@allesovervoeten.nl.